Jäsenmaksut

(Sivulla aiemmat tilankäyttömaksut koskien Kotkankallionkatu 3 tiloja, seuraavissa tiloissa tilankäyttömaksut todennäköisesti muuttuvat).

Jäsenmaksut

Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 20€ ja se on voimassa kalenterivuoden mukaan tammikuusta joulukuuhun. Vuoden lopussa(marras-joulukuu) maksetut jäsenmaksut ovat voimassa seuraavan vuoden loppuun.

Yhdistyksen vuoden 2018 jäsenmaksun voit maksaa Holvin verkkokaupassamme. Täytäthän liittymislomakkeen ennen jäsenmaksun maksamista yhdistysavaimessa ja odota että saat viestiä siitä, että jäsenyytesi on hyväksytty. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen olet yhdistyksen varsinainen jäsen.

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä voit käyttää yhdistyksen laitteita ja työkaluja avoimien ovien yhteydessä.  Jos maksat kuukausittaisen tilankäyttäjän tilankäyttömaksun, niin voit käyttää yhdistyksen laitteita, materiaaleja ja työkaluja vapaasti* (joissain laitteissa erillinen materiaali kustannus, kuten 3D-tulostaminen*). Tiloihin voi myös tuoda omia työkaluja/laitteita kunhan sitä ensin kysyy hallitukselta. Onkin suotavaa, että jäsenet tuovat yhdistykselle laitteita käyttöön. Täten voimme jakaa laitteet muiden yhdistyksen jäsenien kanssa eikä kaikkien itse tarvi erikseen ostaa samoja laitteita.

Tilankäyttömaksut

Tilankäyttäjälle on kolme maksuvaihtoehtoja, jotka löytyvät Holvista (linkki alla). Maksuvaihtoehdot ovat 25€ ja 50€ kuukaudessa, sekä tarvittaessa pienempi 15€ maksu on mahdollista anoa (opiskelijat/muut pientuloiset). Maksun suuruus määrää säilytystilan koon. Ennen tilankäyttäjäksi tulemista sinun tulee ottaa hallitukseen yhteyttä. Tilankäyttäjä saa pääsyn yhdistyksen tiloihin ja tilat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Kiinteistössä on kuitenkin hiljaisuus klo 7:00-22:00, jolloin melu on kiellettyä.

Tilankäyttäjälle suotu säilytystila on asetettu pääsääntöisesti seuraavasti:

Pieni: 1 x SmartStore Classic 15 -laatikko.

Keskisuuri: 2 x SmartStore Classic 15 -laatikko.

Suuri: 3 x SmartStore Classic 15 -laatikko tai n. neliömetrin alue säilytystilaa.

Säilytyslaatikot jäsen hankkii itse, ne saa ostettua mm. Clas Ohlsonilta.

Tilankäyttömaksujen maksaminen

Tilankäyttömaksut voit maksaa Holvin verkkokaupassamme, mutta yli 50 € maksut mielellään tilisiirtoina, jolloin maksuista pankille menevät kulut ovat pienemmät.

Holvi verkkokauppa

Tilisiirrot

Yhdistyksen tilimme on Holvissa.

Tilinumeromme: FI44 7997 7997 6133 56

BIC: HOLVFIHH

Maksun saaja: Kuopio Hacklab ry

Laitathan viesti kenttään kuka olet ja mistä maksusta/maksuista on kyse. Voit maksaa usean kuukauden tilankäyttömaksut kerralla ja samassa tarvittaessa myös jäsenmaksun.

Esimerkki viesti: Matti Meikäläinen, tilankäyttömaksu 3x50e+Jäsenmaksu. Summa olisi täten 150€ + 20€ => 170€. Tarkistathan, että maksamasi summa on oikein.

Jos haluat että tilankäyttömaksusi alkaa myöhemmin vaikka seuraavan kuukauden alusta, niin mainitsethan siitä. Nämä toiveet pyritään toteuttamaan, mutta riippuen miten tilaukset käsitellään, niin ei niitä aina välttämättä voida. Pääsääntöisesti tilankäyttömaksut tulee voimaan siitä päivämäärästä x-kuukautta eteenpäin kun ne käsitellään. Esim 2.10 maksettu tilankäyttömaksu voidaan käsitellä 5.10 ja täten se on voimassa 5.11 päivän loppuun asti.