Jäsenkirje 2017

Kiitoksia että olette olleet mukana Kuopio Hacklab ry:n toiminnassa ja toivomme teidän olevan mukana myös jatkossa.

 

Alkuvuodesta on tulossa kursseja Arduinoon, Sähkön ja yleismittarin käytön perusteisiin, nelikoptereihin ja varmaan muuhunkin liittyen. Kurssit tulevat kalenteriin kotisivuillamme viimeistään paria viikkoa ennen kun ne ovat. Kurssit varmaan laitetaan myös Facebookkiin Kuopio Hacklab -sivun kalenteriin.

 

Huomenna 17.1.17 läbillä on avoimien ovien yhteydessä paikallinen robokisa ensimmäistä kertaa, robotteja on tulossa ainakin muutama, katsotaan kuinka monta pääsee radan ympäri asti 🙂 Savotkyltä on tulossa käymään vierailiolta tapahtuman yhteydessä, tarjolla pullaa, teetä, mehua ja kahvia.

 

Kuun lopussa on jäsenillä mahdollista tulla mukaan Tampereella järjestettävään Hacklab Summit Finland 17 -tapahtumaan. Kyseessä on Suomen Hacklabien kokoontuminen Tampereella kuudetta kertaa. Tapahtumaan voi ilmottaitua osoitteessa http://hsf.hacklab.fi/. Viikkotapaamisien yhteydessä voidaan keskustella mahdollisista kimppakyydeistä tapahtumaan.

 

Läbille on kertynyt tavaraa ja työkaluja hiljalleen. Suuri osa perus työkaluista on vielä jäsenten läbille lainaamaa, lahjoituksia voitaisiin työkaluihin liittyen kysellä, mutta on nuilla nyt toistaiseksi pärjännyt. Mm. Puutöitä varten löytyy kuviosaha, sirkkeli, dremel ja muutama erillinen saha. Puutyötilaa on tarkoitus parannella ja koittaa saada jossain vaiheessa tehtyä tila, jossa voi myös maalata. Läbillä on nyt 2 toimivaa 3d-tulostinta, toinen on niistä on laadukas teollisuuskäyttöönkin tarkoitettu, mutta toinenkin toimii hyvin. Elektroniikkaa varten on hyvin tavaraa ja materiaalia, tosin voisi vielä hankkia työkalut omien levyjen tekoon.

 

Kun olette maksaneet yhdistyksen jäsenmaksun, niin voitte käyttää yhdistyksen laitteita avoimien ovien yhteydessä joka viikko. Avoimet ovet ovat tällä hetkellä tiistaisin 17:00-19:30. Tulostus- ja muista materiaaleista sovittava hallituksen tai materiaalin omistajan kanssa eriskeen.

 

Yhdistykselle toivotaan lisää tilankäyttäjiä, eli toisin sanoen 25e/kk maksavia jäseniä. Maksamalla 25e ( 15e opiskelijat/vähävaraiset)  / kk, pääset läbille koska vaan ja voit käyttää yhdistyksen laitteita sekä saat säilytystilaa projekteillesi. Samalla tuet ja varmistat että Kuopio Hacklab ry kehittyy jatkossakin.

 

Yhdistyksen vuosittaisen jäsenmaksun voitte maksaa verkkokaupassamme:

Kiitos!
Ystävällisin terveisin
Kai Heikka
Puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *