Kuopio Hacklab

Kuopion Hacklab on syksyllä 2015 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys, joka järjesti Kuopioon jäsenillensä työtilat ajalle 2016-09 – 2017-10, jossa pystyi säilyttämään omia projektejaan, touhuamaan projektien parissa, korjailla tavaraa(kuten pyörää) tai oppia muilta. Tällä hetkellä yhdistykselle etsitään tiloja. Tiloista voi vinkata kuopio . hacklab at gmail.com sähköpostiin. Lähinnä etsimme puoli-/ilmaisia tiloja.

Aktiivisin keskustelukanavamme on telegram/irc, jotka ovat liitetty toisiinsa. Löydät linkit niihin vasemmalta valikosta. Jos haluat bloggailla projekteistasi, niin tunnukset tähän blogiin saat ottamalla yhteyttä hallitukseen.

Toimintaan osallistuminen ei vaadi osaamista ennakkoon. Ideana on oppia yhdessä uutta. Tervetuloa mukaan!

 

Facebookissa

Pidetään syyskokous Kain luona puijonlaaksossa.

Samalla jos päätetään, että jäsenet voivat ottaa lainaan yhdistyksen tavaraa kuten mittalaitteita/kolveja/jne niin voimme niitä jakaa.

Osoite: Kelkkailijantie 4 A 5, 70200 Kuopio
Ovessa lukee Heikka / Asikainen.

Tarjoilu: Kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.

Paikalle tulo ohje: Googleen karttoihin ei ole kunnolla päivittinyt reitit kyseiselle paikalle. Mutta vieraspaikoille pääsee kun Taivaanpakontieltä kääntyy kelkkailijantien (pyörätie) jälkeen vasemmalle "työmaa" alueelle. Kääntymisen jälkeen vähän matkaa eteenpäin ja vasemmalla se on pitkä kaarteva talo. Pihassa runsaasti 3 tunnin parkkipaikkoja.

Tuossa näkyy kelkkailijantien jälkeen etelään menevä tie, niin siihen käännytään:
goo.gl/maps/GVL5q9gopM92

Lisätietoja soittamalla/viestilllä: 0407192020.

Tervetuloa syyskokoukseen!
...

Yhdistyksen syyskokous

marraskuu 30, 2017, 6:00pm - marraskuu 30, 2017, 9:00pm

Aika: 30.11.2016 klo. 18:00. Paikka: Kuopion keskustan lähialueella (tarkempi sijainti ilmoitetaan sähköpostitse ja Facebookissa n. viikkoa ennen syyskokousta). Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. kokouksen avaus 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. hyväksytään kokouksen työjärjestys 5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle 6. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet 7. valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat 8. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat. Jos haluat jonkin asian käsiteltäväksi yhdistyksen syyskokoukseen, niin lähetä se viimeistään viikkoa ennen syyskokousta kuopio.hacklab@gmail.com sähköpostiin.

View on Facebook

dsc_0109

dsc_0099

dsc_0112

dsc_0091

dsc_0113

 

dsc_0117

hacklab3hacklab8hacklab6